Voor occasions en onderhoud komt u naar het garagebedrijf in de regio van Venlo

Of u nu naar occasions zoekt of onderhoud aan uw auto wilt laten uitvoeren, het garagebedrijf in de buurt van Venlo helpt u altijd op een professionele manier. Moet uw auto gerepareerd worden en wilt u in de tussentijd ergens anders naartoe? Dan regelt Auto Lenders voor u een leenauto. Wilt u naar een bestemming in de buurt van de garage in Venray? Dan is het ook mogelijk om een fiets te lenen. De uitgelezen kans om de omgeving van Venray te verkennen op de fiets. Ziet u geen mogelijkheid om naar de garage te komen, maar is uw auto wel toe aan reparatie? Geen probleem. De monteurs komen de auto bij u thuis of op het werk halen en na reparatie terugbrengen. Uiteraard beschikt u ook over de mogelijkheid om in de showroom te wachten en een kijkje te nemen tussen alle occasions in de buurt van Venlo.

Onderhoud aan occasions in de garage in de omgeving van Venlo

Eens per jaar is het tijd voor de apk. Zorg ervoor dat deze keuring op een professionele manier uitgevoerd wordt! Bij Auto Lenders kunt u terecht voor apk, airco service, schadeherstel, ruitreparatie en carprof mobiliteitspas. In de grote en moderne werkplaats wordt uitsluitend met A-merk onderdelen gewerkt zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Zo heeft u maar liefst 24 maanden garantie op arbeidsloon en onderdelen wat erg uniek is in de automobielbranche. Naast de standaard service op occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo biedt het bedrijf drie aanvullende garantie- en servicepakketten. U heeft keuze uit een pakket met of zonder grote of kleine onderhoudsbeurt en 6 of 3 maanden BOVAG-garantie.

Selecteer de occasions op merk en model en kom langs bij de garage in de buurt van Venlo

Door de occasions bij Auto Lenders in de omgeving van Venlo, kunt u rekenen op de beste deal. Dat wilt u toch ook? Uw ideale auto vindt u eenvoudig dankzij het keuzesysteem van de autospecialist. Online voert u gegevens zoals merk, model, bouwjaar, transmissie, kilometerstand, prijs en brandstof in. Gebaseerd op uw keuzes verschijnt er een overzicht van de occasions die aan uw eisen voldoen. Altijd al in een Audi willen rijden? Of een specifiek model van Toyota of Volkswagen gewild? Wacht niet langer en ga op zoek naar uw ideale auto. Heeft tussen alle occasions in de buurt van Venlo nog niet de auto gevonden waar u naar op zoek bent? Laat het een van de medewerkers weten en u rijdt binnen no time in uw favoriete auto.

Comments have been closed/disabled for this content.