Verras de kinderen door een springkasteel te kopen

U zit in de organisatie van een evenement, dat zich jaarlijks herhaalt. Daarvoor wilt u een springkasteel huren of kopen zodat de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Welk bedrijf schakelt u in? Dan doet u het goed eens te kijken om een springkasteel te kopen (of huren) bij Springrid. Hier worden springkastelen ontworpen, gefabriceerd en vervolgens verkocht of verhuurd. Men weet als geen ander wat de doelgroep leuk vindt, dankzij de jury: kinderen en hun vriendjes. Daarom bent u bij het huren of kopen van een springkasteel verzekerd van een uniek exemplaar. Uiteraard zijn de springkastelen vervaardigd van kwalitatieve materialen en zijn er, waar nodig, verstevigingen aangebracht om ongevallen te voorkomen. Bovendien worden de springkastelen regelmatig onderworpen aan een strenge veiligheidskeuring.

Springkasteel in allerlei soorten maten huren bij specialist

U verrast zeker de kinderen als u een springkasteel gaat huren bij een specialist. U heeft al enigszins georiënteerd dus u weet dat er vele mogelijkheden zijn. Zo ook bij Springrid. Hier kunt u namelijk verschillende springkastelen huren of kopen: van kleine springkastelen tot reusachtige springkussens en van simpele uitvoeringen tot een springkasteel met obstakels en hindernissen. Zo maakt u ook van dit feestje wederom een onvergetelijke dag en zullen de kinderen gegarandeerd het ‘wauw-effect’ ervaren. Wilt u graag een springkasteel huren? Ga voor een deskundige levering of wilt u het zelf ophalen en opblazen? Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Zelf ophalen en opblazen is eenvoudig als u een springkasteel gaat huren

De verjaardag van uw zoon of dochter staat weer voor de deur. Wat gaat u dit jaar verzinnen voor het kinderfeestje? Een uniek springkasteel zorgt voor veel plezier en vertier. Bij de specialist kunt u een springkasteel huren of kopen dat gegarandeerd aan uw wensen voldoet. U koopt springkastelen voor professioneel gebruik bij Springrid. Wilt u kosten besparen? Dan kunt u het springkussen zelf ophalen en op uw locatie opblazen. Of dit moeilijk is? Helemaal niet! Bij het afhalen krijgt u enkele instructies en ontvangt u een gebruikshandleiding. Bovendien krijgt u alles mee wat u nodig heeft: van grondzeilen tot een blower en van een steekwagen tot verankeringsmateriaal. Hierna kunt u eenvoudig het springkasteel opbouwen en afbreken.

Comments have been closed/disabled for this content.