Sitac
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de 3 voordelen van een pvc klik vloer

Ontdek de 3 voordelen van een pvc klik vloer 

Een PVC vloer is een gewilde vloer. Een PVC vloer heeft namelijk vele voordelen. De PVC vloer is geluiddempend, prettig te combineren, zeer duurzaam en ook nog eens onderhoudsvriendelijk. De PVC vloer kan op verschillende mogelijkheden worden gelegd in de woning. Eén van de mogelijke opties is de klik vloer. Bij een klik vloer kunnen de verschillende panelen aan elkaar worden bevestigd. Wij vertellen jou graag meer over de klik PVC vloer. Lees snel verder en ontdek de drie voordelen van klik PVC van Stile Floors voor in jouw woning. 

 

  1. Geen lijm 

De PVC klik vloer bestaat uit panelen die aan elkaar worden bevestigd door middel van een klik. Door het kliksysteem wordt de vloer in principe zwevend gelegd. Bij het leggen van de klik PVC vloer is geen lijm van toepassing. Bij een verhuizing kan de vloer dus mee worden genomen. De klik PVC vloer kan gemakkelijk worden losgekoppeld en worden meegenomen. Daarnaast is de klik PVC vloer gemakkelijk te vervangen. Bij schade hoeft niet de gehele vloer vervangen te worden. Je kunt ervoor kiezen om enkel één onderdeel van de vloer te vervangen. Ideaal toch? 

 

  1. Leg jouw eigen vloer 

Verhuizen of nieuwbouwen zijn dure momenten. Je hebt gespaard voor dit moment, maar het kan uiteindelijk voor komen dat je geld te kort komt. Je gaat op zoek naar opties om geld te kunnen besparen. Dit kan door middel van de PVC klik vloer. Vele vloeren zijn lastig om te leggen en een vakspecialist is hierbij vereist. Een PVC klik vloer is gemakkelijk zelf te leggen. Je bent hierbij geen vakspecialist nodig. Dit kan een hoop kosten besparen. Het kost wellicht wat tijd om je eigen vloer in de woning te leggen, maar het werkt enorm besparend. 

 

  1. Geluiddempende PVC vloer 

Eén van de grote voordelen van een PVC vloer: geluiddempend. De omgevings- en contactgeluid worden door het materiaal van de PVC vloer sterk verminderd. De PVC vloer wordt op een gladde ondergrond gelegd. Bij het klik PVC ontstaat er hierdoor een holle ruimte. De holle ruimte verminderd de geluiddempende werking van de PVC vloer. Door te kiezen voor de juiste ondervloer kan je dat voorkomen. De juiste ondervloer versterkt namelijk het geluiddempende effect van de klik PVC vloer. 

 

https://stilefloors.nl/