Sitac
Image default
Aanbiedingen

Drie tips voor een vakantiegevoel

Je bent toe aan een volgende vakantie. Een vakantie kost natuurlijk een hoop geld. Hoe creëer je het vakantiegevoel nou zonder daadwerkelijk op vakantie te gaan. Wij geven je graag een aantal tips om het vakantiegevoel bij jouw thuis te creëren. Je hoeft niet te wachten tot je volgende reis, maar je kunt vanavond al beginnen. Lees snel verder en geniet van het ultieme vakantiegevoel.

 

Ga naar buiten 

Op vakantie leef je voornamelijk buiten. Laat elke activiteit die op de planning staat buiten plaatsvinden. Leef buiten en creëer thuis je ideale vakantiegevoel. Ook koken kan gewoon buiten. Dit doe je op de camping toch ook wel is? Vind je het te koud buiten? Trek dan wat dikkere kleding aan en geniet van de buitenlucht. 

 

Lees een boek 

Vele mensen kopen voor hun vakantie een boek om te lezen. Het lezen van een boek creëert dus wel degelijk een vakantiegevoel. Pak een uurtje van de dag en ga lekker een boek lezen. De ideale situatie is op een balkonnetje, in de zon of met een verfrissend drankje. Ook kan je in het park een kleedje neerleggen en daar heerlijk gaan relaxen. Zo maak jij dichtbij huis plek voor een ultiem vakantiegevoel. Houd jij niet zo van lezen? Ga dan lekker puzzelen.

 

Schakel alle apparaten uit 

Doe je telefoon en televisie gewoon eventjes uit. Op vakantie zit je toch ook niet dagelijks achter de televisie of op je telefoon? Je houdt op vakantie rekening met je datagebruik, omdat je hoge datakosten wilt vermijden. Door alle uit te schakelen krijg je geen nieuws, prikkels of afleidingen en kan je volledig tot rust komen. Niemand is onmisbaar, maar een dagje aan jezelf denken is geen enkel probleem. Kom tot rust en haal het vakantiegevoel naar huis.

 

Palmbomen 

In de tropische vakantielanden zie je vaak palmbomen. De palmbomen zorgen voor een vakantiegevoel. Deze palmboom kan ook verplaatst worden naar jouw eigen huis. De Trachycarpus fortunei is een palmboom met een tropische sfeer. Koop jouw palmboom bij MyPalmShop om het vakantiegevoel in huis te halen. 

 

https://www.mypalmshop.nl/