Sitac
Image default
Aanbiedingen

5x soorten onderbroeken voor dames

Het aanbod aan damesondergoed kan overweldigend zijn. Van strings tot hipsters, er zijn veel verschillende soorten ondergoed waaruit je kunt kiezen. In deze blog bespreken we de vijf meest voorkomende soorten onderbroeken voor dames, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw lichaam en stijl.

 

Bikini Onderbroeken

Bikini onderbroeken zijn een van de meest populaire soorten ondergoed voor dames. Ze hebben een lage taille en bieden veel bedekking. Dit type onderbroek is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints, dus voor iedere vrouw is er een onderbroek die ze mooi vinden. Het is ook een geweldige optie om te dragen onder strakke kleding, omdat ze geen zichtbare lijnen achterlaten.

 

Hipster Onderbroeken

Een hipster dames is vergelijkbaar met bikinislips. Deze onderbroeken hebben echter een hogere taille. Ze zijn perfect voor dames die meer bedekking willen, maar niet willen dat hun ondergoed tot aan hun navel komt. Daarnaast is de dameshipster vaak gemaakt van zachte, ademende stoffen die comfortabel zijn om te dragen. Dit ondergoed is erg populair en past bij elke stijl. 

 

High-Waisted Onderbroeken

High-waisted onderbroeken hebben een hoge taille en bieden veel bedekking. Dit type onderbroek is voor dames die comfort en bedekking willen, en ook voor dames die hun buik willen ondersteunen. High-waisted onderbroeken zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en materialen, van katoen tot elastisch microvezel. Deze onderbroeken voelen zacht aan en zitten de hele dag door comfortabel.

 

Vrouwenslip

Een vrouwenslip heeft een klein stukje stof aan de voorkant en alleen een touwtje aan de achterkant. Dit type onderbroek biedt minimale bedekking, waardoor het perfect is om te dragen onder strakke kleding. Vrouwenslips bedekken wat nodig is en bieden daarnaast enorm veel bewegingsruimte en complimenteren het lichaam. 

 

Boyshort Onderbroeken

Boyshort onderbroeken hebben een boxer-achtige pasvorm en bieden veel bedekking. Door de wat langere pijpen, is dit ondergoed zowel thuis als op werk te gebruiken. Ook tijdens he sporten kan dit ondergoed gebruikt worden. Dit type onderbroek is perfect voor dames die comfort en bedekking willen, zonder dat het ondergoed tot aan hun taille komt. Boyshort zijn ideaal voor dagelijks gebruik en de stof verdwijnt niet tussen de billen. 

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/